Deze website gebruikt functionele en analytische cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Privacy Verklaring

Akkoord

Onze specialisaties

Gespecialiseerd in Nieuwbouw, Verbouw en Renovatie!

Aanbouw, uitbouw & nieuwbouw
Woningrenovatie
Timmerwerkzaamheden
Renovatie
Metselwerk
Daken opknappen, renoveren
Kozijnen en ramen
Tegelwerk

Aanbouw, uitbouw, nieuwbouw

Extra woonruimte zonder verhuizen?

Een nieuw stuk woongedeelte heeft heel veel voordelen. Zo heeft u binnen meer woonruimte en wordt uw huis meer waard. Natuurlijk levert u hiervoor wel een stukje tuin in. Wij hebben al veel projecten mogen realiseren in provincie Gelderland. Dankzij deze ervaring kunnen wij u goed adviseren bij het bouwen van uw droom.

Vrijblijvende offerte

Woningrenovatie

Verhoog u wooncomfort met een renovatie!

Op zoek naar een vakkundig bouwbedrijf voor een woningrenovatie? Kom dan kennis met ons maken. Bij het renoveren van een woning verhogen we het wooncomfort en zorgen we dat het gebouw aan de veiligheidseisen voldoet. Goede communicatie en uitstekende service zijn voor ons erg belangrijk.

Geniet nog meer van uw woning door hem te renoveren en te moderniseren. We kunnen uw woning op veel vlakken renoveren. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van ramen en herstellen van deuren en kozijnen. Maar ook het revoveren van de keuken en badkamer kunt u bij ons terecht. Wij zijn graag van begin tot eind uw partner! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Timmerwerkzaamheden

Wij verrichten vakkundig al uw timmerwerken

Van ramen tot overkappingen bij G-J. Timmerwerken is niks te gek! Voor al uw timmerwerk kunt u bij ons terecht. Er vallen een hoop verschillende klussen onder timmerwerk. Zo zijn er grote projecten waar meer tijd in gaat zitten. Maar er zijn ook kleinere projecten die snelle gerealiseerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan overkappingen, inbouwkasten of kozijnen.

Dus heeft u een woonwens maar komt u er niet aan toe om het aan te pakken? Wij helpen u graag verder bij het realiseren van uw droom! Na een persoonlijk advies gesprek kunt u zelf beslissen of we verder gaan.

Vrijblijvende offerte

Renovatie

Renovatie in provincie Gelderland

Heeft u een bestaand pand, of een deel ervan, dat u weer bewoonbaar wilt maken? Denk er dan eens over na om de renovatie uit te besteden. Een renovatie komt voor en grote en kleine maten. U kunt een nieuwe muur bouwen of isolatie vervangen zo is elke renovatie een ander project.

Bij G-J. Timmerwerken bespreken we eerst de wensen en ideeën van de renovatie. Wanneer wij aan het werk gaan zorgen we ervoor dat alles van begin tot eind geregeld is. Natuurlijk doen we alles wel in overleg. Het lijkt ons super leuk om u te helpen bij uw renovatie. Meer informatie? Vraag dan onze vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Vrijblijvende offerte

Metselwerk

Voor elk soort metselwerk staan wij voor u klaar

Professioneel metselwerk in Ermelo en omgeving. Of het nu gaat om u woning, uitbouw of schuur. Wij metselen verschillende opdrachten tegen een scherp tarief. Zo zijn wij gespecialiseerd in de verschillende soorten metselwerk. Voor wij aan het werk kunnen gaan is het heel belangrijk om eerst te weten wat uw wensen zijn. Aan de hand van een plan van aanpak en de afgesproken tijden maken wij het metselwerk graag voor u af.

Offerte aanvragen

Daken opknappen, dakrenovatie

Woont u in Ermelo en is het tijd om uw dak op te knappen?

Door uw dak te blijven onderhouden komt u niet voor verrassingen of onverwachte kosten te staan. Het dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Goed om te weten is dat een dak renoveren veel minder tijd en geld kost dan een heel dak vernieuwen. Het is dan ook slim om uw dak gelijk op te knappen wanneer de eerste schade aanwezig is. Wij komen graag langs om te adviseren wat uw dak nodig heeft.

Wij bieden in Ermelo de volgende diensten aan:

  • Dakreparatie
  • Dakinspectie
  • Dakbedekking (dakpannen)
  • Dakisolatie
Vrijblijvende offerte

Kozijnen en ramen maken

Ga je een nieuw huis kopen in Ermelo of omgeving?

Loop de kozijnen van het huis dan goed na! Als de kozijnen echt aan vervanging toe zijn kunnen er nog veel kosten bij komen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wanneer u al een huis heeft is het ook belangrijk om de ramen te onderhouden. Door regelmatig onderhoud zijn nieuwe kozijnen niet nodig en bespaart u weer geld. Bij G-J. Timmer Timmerwerken doen we graag het onderhoud van uw kozijnen. Mochten er toch nieuwe kozijnen nodig zijn dan maken we die graag voor u op maat! Heeft u er maar twee nodig of voor u hele huis, het is allemaal mogelijk. Wij kunnen de kozijnen ook voor u plaatsen. Zo heeft u nergens omkijken naar en nemen wij het werk uit handen.

Vrijblijvende offerte

Tegelwerk

Netjes en nauwkeurig werken van begin tot eind

Tegels zetten moet heel nauwkeurig gebeuren. Daarom is het slim om dit door een specialist te doen die hier veel ervaring in heeft. Als de tegels er mooi opzitten maakt het u badkamer, keuken of een andere plek in huis echt af. Het is belangrijk om de juiste lijm bij de gekozen tegels te gebruiken. Wij hebben al veel projecten succesvol afgerond en adviseren u graag bij uw tegelwerk. Netjes en nauwkeurig werken van begin tot eind. Dat betekent dat wij geen rommel achterlaten en netjes werken. Zo heeft u nergens omkijken naar!

Wat voor tegelwerk G-J. Timmer doet:

  • Badkamer afkitten
  • Keuken / badkamer betegelen
  • Marmer / natuursteen tegelzetten 
Maak een afspraak

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Neem gerust contactmet ons op of vul het formulier hiernaast in. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wilt u gelijk iemand spreken? 

Bel dan: 06-275 42 853
Of stuur een mail: info@gj-timmerwerken.nl

Aanvragen

Contactgegevens
Soort dienst
Offerte aanvragen

© G-J. Timmer 2019  |  Privacy Statement Webdesign: Web Made Easy

Delen